Bouwvergunning aanvragen

Bouwvergunning aanvragen

Wilt u een bouwvergunning aanvragen of vergelijkbaar? Een bouwvergunning aanvragen start vaak met een vooroverleg. Daarna wordt de aanvraag opgesteld, waarna het benodigde technische onderzoek wordt uitgevoerd. Dit is noodzakelijk om een vergunning te verkrijgen. Voorbeelden van een technisch onderzoek zijn een geluidsonderzoek, een bodemonderzoek, een bouwfysisch onderzoek, externe veiligheid en ruimtelijke onderbouwing.

 

 

Waarom een vergunning?

Voor veel ondernemers is een vergunning aanvragen relatief onbekend terrein. Toch is een bouwvergunning belangrijk. Een project starten zonder vergunningen kunnen grote risico’s en hoge boetes met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om bij de start al de bouwvergunningen op orde te hebben, zodat u geen vertragingen oploopt tijdens de uitvoerfase.

 

De meerwaarde van uw vergunningaanvraag bij BK bouw- en milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies begeleidt u graag en zorgt voor uw hele vergunningentraject. BK bouw- & milieuadvies heeft een groot netwerk met de vergunningverlenende instanties. Door deze nauwe samenwerking verloopt een bouwvergunningaanvraag vaak soepel en snel. Op deze manier kunnen wij u van grote waarde zijn. Mocht er aan het einde van het vergunningentraject toch geen juiste vergunning zijn, verzorgen wij het bezwaar en beroep.

 

Voor uw het volledige traject met betrekking tot uw vergunningverlening bent u bij BK bouw- & milieuadvies aan het goede adres. Naast het aanvragen van een bouwvergunning geven wij u advies en houden wij nauw contact, zowel tijdens de vergunningaanvraag als de bouw. Klaas Romijn helpt u hier graag mee!

Contact

Klaas Romijn

klaas.romijn@bkingenieurs.nl

Klaas Romijn

adviseur milieu, externe veiligheid & ruimtelijke onderbouwing
IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER EEN BOUWVERGUNNINGAANVRAAG

Relevante diensten