Directievoering

Directievoering

 

Binnen een project zijn veel partijen betrokken die allemaal naadloos op elkaar aan moeten sluiten om een project tot een goed einde te brengen. Om deze partijen één geheel te laten vormen wordt er bij veel projecten een directievoering aangesteld.

 

De directievoering is bij projecten de vertegenwoordiging van de opdrachtgever. De directievoerder bewaakt het overzicht en let hierbij op kwaliteit, timemanagement, efficiëntie en budget. Namens de opdrachtgever is de directievoerder het eerste aanspreekpunt voor de verschillende partijen die betrokken zijn bij het project. Onze directievoerders behartigen de belangen van de opdrachtgever en zijn proactief aanwezig in het uitvoeringsproces.

 

Een directievoerder moet goed kunnen samenwerken, op veel gebieden verstand hebben van zaken, autoriteit hebben en kunnen onderhandelen: uiteenlopende eigenschappen die nodig zijn om een project te laten slagen. BK bouw- & milieuadvies levert betrokken en proactieve professionals die uitstekende bouwmanagers zijn tijdens het uitvoeringsproces.

 

Bouwmanagement

 

Naast directievoering biedt BK bouw- & milieuadvies ook bouwmanagement aan. Waar het traject bij directievoering de begeleiding van het project van begin tot eind betreft, stapt een bouwmanager pas in op het moment dat de aanbesteding rond is.

 

Voor zowel bouwmanagement als directievoering is Jan-Cees Hordijk uw aanspreekpunt. Neem direct contact met hem op!

Contact

Jan-Cees Hordijk

jan-cees.hordijk@bkingenieurs.nl

Jan-Cees Hordijk

adviseur
IK WIL MEER WETEN OVER DIRECTIEVOERING

Relevante diensten