Interim management

Interim management

Heeft u een interim manager bouw, een interim manager milieu of een andere interim manager nodig? BK bouw- & milieuadvies verzorgt binnen interim & legal de (tijdelijke) invulling van functies. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen op gebied van bouwen en milieu.

 

Door persoonlijke benadering en ons uitgebreide netwerk in te zetten kunnen wij u gemotiveerde vakmensen aanbieden die binnen uw bedrijf of project zowel kennis als ervaring brengen. Dit zijn stuk voor stuk enthousiaste professionals die zelf een eigen netwerk meebrengen. Zo kunnen wij de beste interim manager voor u vinden en bieden wij de toegevoegde waarde om uw vacature in te vullen!

 

Werkwijze

 

Voor uw vacature interim manager selecteren wij meerdere interim managers. Zo hebt u een keuze uit meerdere kandidaten. BK bouw- & milieuadvies staat tijdens uw keuze en het hele verdere proces op de achtergrond en is altijd aanspreekbaar. Doordat wij altijd stand-by staan tijdens het interim-traject geven wij hiermee rust. Ook zijn wij voor de interim manager beschikbaar als vragen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureaus.

 

 

Hebt u een interim manager nodig? Niels Blokland gaat graag met u in gesprek om te kijken hoe wij u kunnen helpen!

PDF Downloads

BK interim & legal bedrijfsbrochure

Contact

Niels Blokland

niels.blokland@bkingenieurs.nl

Niels Blokland

directeur
interim management bouw

No cure, no pay

Na een vakkundig selectieproces stellen wij mensen voor die ervaren zijn in hun vakgebied en voor een bepaalde of onbepaalde periode kunnen worden ingezet. Onze inzet en dienstverlening zijn tot aan het moment van opdracht op basis van no cure no pay, daarna betaalt u alleen de door onze kandidaat daadwerkelijk gewerkte uren. Alle overige zaken vallen onder de verantwoording van BK interim & legal.

 

Overname van een kandidaat is uiteraard bespreekbaar.

IK WIL MEER WETEN OVERĀ INTERIM MANAGEMENT

Relevante diensten