Milieuadvies

Milieuadvies

Milieuadvies is de verbinding tussen een vraagstuk en de oplossing. Zowel bedrijfsleven als overheid profiteren van milieuadvies wanneer dit op een kundige manier wordt gegeven. Het ondersteunen van industriële bedrijven en projectontwikkelaars is één van de kernactiviteiten van BK bouw- & milieuadvies.

 

 

Wij leveren voor u milieuadvies door onder meer een Omgevingsvergunning aan te vragen. Ook voeren wij alle benodigde milieutechnische onderzoeken uit die bij deze vergunningaanvraag komen kijken. Bij BK bouw- & milieuadvies werken kundige milieuadviseurs die jarenlange ervaring hebben. Wij geven u milieuadvies op maat met betrekking tot de verschillende facetten die de aanvraag van een Omgevingsvergunning kent.

 

BK bouw- & milieuadvies is verbonden met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau met meer dan 200 werknemers. Hierdoor kunnen wij zowel kleine als grote projecten aan. Ook kunnen wij hierdoor allerlei disciplines aanbieden naast milieuadvies, zoals op gebied van bodem, asbest, opleidingen en infra.

 

Binnen milieuadvies bieden wij de volgende diensten aan:

 

Klik op een van deze diensten om hier naartoe te gaan.

 

Heeft u een vraagstuk op gebied van milieuadvies, of wilt u meer weten over hoe wij milieuadvies geven? Bel dan Klaas Romijn op 088 321 27 23 !

IK WIL MEER WETEN OVER MILIEUADVIES

Contact

Klaas Romijn

klaas.romijn@bkingenieurs.nl

Klaas Romijn

Milieuadviseur

Relevante diensten

Bouw, Milieu, Technisch onderzoek