Milieuadvies

Milieuadvies is de verbinding tussen een vraagstuk en de oplossing. Zowel bedrijfsleven als overheid profiteren wanneer dit op een kundige manier wordt gegeven. Het ondersteunen van industriële bedrijven en projectontwikkelaars is één van onze kernactiviteiten.

 

Wij leveren voor u milieuadvies door onder meer een Omgevingsvergunning aan te vragen. Ook voeren wij alle benodigde milieutechnische onderzoeken uit die bij deze vergunningaanvraag komen kijken. Bij BK bouw- & milieuadvies werken kundige milieuadviseurs die jarenlange ervaring hebben. Wij geven u op maat het advies over zaken met betrekking tot milieu die de aanvraag van een Omgevingsvergunning kent.

 

Door onze connectie met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau ca. 150 werknemers, kunnen wij zowel kleine als grote projecten aan. Ook kunnen wij hierdoor allerlei disciplines aanbieden op gebied van bijvoorbeeld bodem, asbest, opleidingen en infra.

 

Binnen milieuadvies bieden wij de volgende diensten aan:

 

Klik op een van deze diensten om hier naartoe te gaan.

 

Heeft u een vraagstuk op één van de bovenstaande gebieden? Wij zijn u graag van dienst. Bel dan Klaas Romijn op 088 321 27 23 !

IK WIL MEER WETEN OVER MILIEUADVIES

Contact

Klaas Romijn

klaas.romijn@bkingenieurs.nl

Klaas Romijn

Milieuadviseur

Relevante diensten