Din Schellevis

BK Bouw en Milieuadvies – TRANSPARANT Din Schellevis – Anke Bot Fotografie-2

din.schellevis@bkingenieurs.nl

Din Schellevis

adviseur bouwfysica

Mail je vraag naar Din of bel Din direct:

088 321 25 44

7 vragen aan…
Din Schellevis

 1. Hoi Din! Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?
  Je kan mij omschrijven als sociaal, perfectionistisch en altijd wel in voor een geintje. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen. Mijn ontspanning zoek ik in (zaal)voetbal en tuinieren. Het geloof geeft mij een identiteit.

 

 1. Jij en BK bouw- & milieuadvies; hoe is dat ontstaan?
  Ik ben in februari 2020 begonnen bij BK bouw- & milieuadvies. Ik heb in mijn afstudeerperiode onderzoek gedaan naar circulariteit binnen de bestaande gebouwvoorraad en hoe BK bouw- milieuadvies hier een rol in kan spelen. Deze periode heb ik met succes mogen afronden en ben dan ook blij dat ik de kans heb gekregen om bij BK bouw- & milieuadvies verder te groeien.

 

 1. Wat vind je het leukste aan het werken bij BK bouw- & milieuadvies?
  Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik de eerste weken op kantoor gewerkt. De sfeer bij BK bouw- & milieuadvies en de nauwe samenwerking in het bouwfysicateam vind ik erg fijn. De weken erna heb ik thuis moeten werken. Ik hoop nog veel leuke momenten mee te maken.

 

 1. Wat zal jouw eerste project voor BK bouw- & milieuadvies worden?
  Mijn eerste project zal ik gaan uitvoeren voor Geldersch Landschap & Kastelen: 150 objecten in Gelderland zullen verduurzaamd worden. BK bouw- & milieuadvies mag hiervoor de bouwkundige opnames verrichten. Ik ben erg benieuwd wat voor objecten ik zal aantreffen.

 

 1. Wat is je leukste herinnering bij BK bouw- & milieuadvies?
  Ik kijk met een goed gevoel een met een brede glimlach terug op de teamuitjes. Daarnaast vond ik het fijn om hier mijn studie Bouwkunde af te kunnen ronden.

 

 1. Hoe zou je de cultuur bij BK bouw- & milieuadvies omschrijven?
  Zeer flexibel, nauw betrokken en ontspannen cultuur.

 

 1. Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?
  Voor mijn werk (heel cliché 😉). Iedere dag zie ik als een gekregen goed. Dit probeer elke dag te realiseren en er het beste van te maken!

 

Din

BK bouw- en milieuadvies team

Ben jij Din’s nieuwe collega?

BK bouw- & milieuadvies is op zoek naar een adviseur bouwfysica met enige ervaring. Als adviseur bouwfysica ben je voornamelijk bezig met vocht- en koudebrugberekeningen, brandveiligheid en lucht- & contactgeluid. De bouwfysische werkzaamheden richten zich met name op bestaande bouw, verbouw en op transformaties, maar ook nieuwbouwprojecten komen met enige regelmaat langs. Samen met Ronald, Robert en Din werk je aan uitdagende projecten!

BEKIJK SNEL DE VACATURE!