Nadine van Wijngaarden

Nadine van Wijngaarden

Nadine.vanWijngaarden@bkingenieurs.nl

Nadine van Wijngaarden

adviseur ecologie & stikstof

Mail je vraag naar Nadine of bel Nadine direct:

Tijdens mijn werk ben ik zowel in het veld te vinden voor ecologisch onderzoek als op kantoor voor bureaustudies, voornamelijk op het gebied van ecologie en ruimtelijke ordening.

 

Uitzoeken van gecompliceerde vraagstukken is mijn sterke kant. Mijn wetenschappelijke achtergrond en belangstelling in uiteenlopende onderwerpen helpen mij hierbij de juiste informatie te vinden en verwerken.

 

Met mijn zeer brede interesse voel ik me zeer op mijn plaats binnen de diverse werkzaamheden van BK bouw- & milieuadvies!

BK bouw- en milieuadvies team

Ben jij Nadine’s nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een divers werkveld? Wil je graag locaties bezoeken en veel verschillende ecologische projecten draaien? Dan is ecologie bij BK bouw- & milieuadvies wat voor jou!

 

Ecoloog zijn bij BK bouw- & milieuadvies betekent veel divers werk: een Habitatstoets uitvoeren, effecten onderzoeken van bedrijfsactiviteiten op flora en fauna, quickscans, natuurtoetsen… allemaal onderdelen van jouw werk! Je draagt jouw eigen projecten, vanaf offerteaanvraag tot facturatie. Je kunt aan de slag gaan in Dordrecht, Nieuwegein of Velserbroek. Samen met Dave, Suzanne en Nadine werk je aan uitdagende projecten!
BEKIJK DE VACATURE VOOR ECOLOOG!