Robert Jubitane

Robert Jubitane

Robert.Jubitane@bkingenieurs.nl

Robert Jubitane

adviseur bouwfysica

Mail je vraag naar Robert of bel Robert direct:

088 321 25 10

7 vragen aan…
Robert Jubitane

 1. Hoi Robert! Hoe zou jij jezelf willen omschrijven?
  Als een vriendelijk, sociaal en eerlijk persoon. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn. Mijn ontspanning zoek ik in de sportschool en op de (race)fiets. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig en dus houd ik van nieuwe uitdagingen.

 

 1. Jij en BK bouw- & milieuadvies; hoe is dat ontstaan?
  Ik ben in september 2019 begonnen bij BK bouw- & milieuadvies. Tijdens mijn opleiding vond ik bouwfysica een leuk vak. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik een bouwfysisch onderzoek uitgevoerd naar het energetisch renoveren van bestaande woningen met een optimale verhouding tussen kosten en opbrengsten. Mijn werk bij BK bouw- & milieuadvies sluit hier goed op aan. Daarnaast kan ik hier werken aan mijn persoonlijke leerdoelen.

 

 1. Wat vind je het leukste aan het werken bij BK bouw- & milieuadvies?
  De variatie van bouwkundige opnames, bouwfysische inspecties van gebouwen en het werken op kantoor. De werkoverleggen zorgen voor een goede bagage om mijn kwaliteiten te verbeteren.

 

 1. Wat is jouw leukste project? Vertel hier eens iets over.
  Dat was mijn eerste project die ik zelfstandig heb uitgevoerd in het centrum van Amsterdam. Hier heb ik thermografische opnames gemaakt van de gevel, waarbij warmtelekken in de gevel van het gebouw goed zichtbaar waren.

 

 1. Wat is je leukste herinnering bij BK bouw- & milieuadvies?
  Ik kijk met goede herinneringen terug op het project die ik heb uitgevoerd, waarbij 150 woningen zijn geïnventariseerd voor het energetisch verduurzamen van de woningen. Daarnaast heb ik leuke herinneringen aan de ontspanningsmomenten. Bij BK bouw- & milieuadvies is er naast werken altijd tijd voor een grapje en voor ontspanning.

 

 1. Hoe zou je de cultuur bij BK bouw- & milieuadvies omschrijven?
  Een ontspannen cultuur, goede flexibiliteit en behulpzaamheid.

 

 1. Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?
  Dat ik iedere dag goed gemotiveerd naar mijn werk rijd. Ik ben positief ingesteld en ik sta elke dag open voor nieuwe (leerzame) uitdagingen!

 

Robert

BK bouw- en milieuadvies team

Ben jij Robert’s nieuwe collega?

BK bouw- & milieuadvies is op zoek naar een adviseur bouwfysica met enige ervaring. Als adviseur bouwfysica ben je voornamelijk bezig met vocht- en koudebrugberekeningen, brandveiligheid en lucht- & contactgeluid. De bouwfysische werkzaamheden richten zich met name op bestaande bouw, verbouw en op transformaties, maar ook nieuwbouwprojecten komen met enige regelmaat langs. Samen met Ronald, Din en Robert werk je aan uitdagende projecten!

BEKIJK SNEL DE VACATURE!