Ronald van den Bout

Ronald van den Bout

ronald.vandenbout@bkingenieurs.nl

Ronald van den Bout

adviseur bouwfysica

Mijn uitdaging is om mensen en opdrachtgevers blij en tevreden te maken met adviezen en oplossingen in en om de gebouwde omgeving. Door een gezond binnenklimaat in gebouwen te bevorderen en bouwkundige vraagstukken op te lossen, draag ik hier mijn steentje aan bij.

 

Tevens behoort het zorgdragen voor een voldoende gevulde orderportefeuille tot mijn activiteiten. Communiceren met (toekomstige) opdrachtgevers en het berekenen van bouwfysische vraagstukken behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden en voer ik met plezier uit bij BK bouw- & milieuadvies.

 

Ronald van den Bout

BK Bouw en Milieuadvies - Teamfoto

Ben jij Ronald’s nieuwe collega?

BK bouw- & milieuadvies is op zoek naar een adviseur bouwfysica met enige ervaring. Als adviseur bouwfysica ben je voornamelijk bezig met vocht- en koudebrugberekeningen, brandveiligheid en lucht- & contactgeluid. De bouwfysische werkzaamheden richten zich met name op bestaande bouw, verbouw en op transformaties, maar ook nieuwbouwprojecten komen met enige regelmaat langs. Samen met RobertJoostDinAlexanderSandra en Ronald werk je aan uitdagende projecten!