Suzanne Lange

Suzanne Lange

suzanne.lange@bkingenieurs.nl

Suzanne Lange

adviseur ecologie & stikstof

Mail je vraag naar Suzanne of bel Suzanne direct:

088 321 25 32

7 vragen aan…
Suzanne Lange

 1. Hoi Suzanne! Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?
  Jazeker! Ik ben een sociale, harde werker die enorm geïnteresseerd is in en toegewijd is aan natuur, ecologie en dieren. Ik vind het leuk om in een team onze klanten tevreden te maken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zwemmen, spelletjes te spelen en met de hond te wandelen.

 

 1. Jij en BK bouw- & milieuadvies; hoe is dat ontstaan?
  Ik ben bij BK bouw- & milieuadvies terecht gekomen via Nadine, mijn oud-klasgenoot en huidige collega. Nadine vertelde dat BK bouw- & milieuadvies op zoek was naar een nieuwe ecoloog. Nu werk ik hier inmiddels alweer een poosje.

 

 1. Wat vind je het leukste aan het werken bij BK bouw- & milieuadvies?
  De gezellige, aardige collega’s en de vrijheid die je krijgt. Mijn functie als ecoloog betekent heel afwisselend werk. Het ene moment schrijf je rapporten en het andere moment ben je in het veld aan het onderzoeken. Vooral dat laatste vind ik leuk!

 

 1. Wat is jouw leukste project? Vertel hier eens iets over.
  De leukste projecten zijn toch wel de veldonderzoeken en dan met name de vleermuisonderzoeken. Ondanks dat dit best zwaar werk is (het is voornamelijk nachtwerk) houd ik van actief bezigzijn. Tijdens de vleermuisonderzoeken kom je leuke én gekke dingen tegen. Vaak word je aangesproken door mensen die het maar wát gek vinden dat wij midden in de nacht met een zaklamp naar gebouwen kijken. Sommige mensen vinden het juist erg interessant, anderen zien de vleermuizen liever vertrekken. Bij mijn leukste vleermuisproject ontdekten wij een kraamkolonie Laatvliegers. Voor een ecoloog is het bijna magisch om deze grote vleermuizen onder een dakpan weg te zien vliegen, zeker 25 stuks achter elkaar. Het geluid dat zij maken vind ik prachtig!

 

 1. Wat is je beste herinnering bij BK bouw- & milieuadvies?
  De leukste herinnering denk ik toch dat ik dit die kraamkolonie Laatvliegers heb zien uitvliegen en er tegelijkertijd ook Laatvliegers uit de buurt overvlogen. Een prachtig gezicht. Oh, en de teamuitjes natuurlijk. Die zijn altijd leuk!

 

 1. Hoe zou je de cultuur bij BK bouw- & milieuadvies omschrijven?
  Bij BK bouw- & milieuadvies heerst een fijne en losse sfeer. Naast hard werken is er altijd ruimte voor grapjes. Iedereen wordt vrij gelaten en dat vertrouwen vind ik erg prettig. De lijntjes zijn kort en ik ervaar BK echt als een team.

 

 1. Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?
  Voor een lekkere warme douche of een wandeling met de hond 😊. Eerlijk is eerlijk, soms blijf ik toch liever in mijn bed liggen hoor, zeker na nachtonderzoek! Maar eenmaal opgestart en gedoucht ben ik ’s morgens toch wel op mijn best.

 

Suzanne

BK bouw- en milieuadvies team

Ben jij Suzanne’s nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een divers werkveld? Wil je graag locaties bezoeken en veel verschillende ecologische projecten draaien? Dan is ecologie bij BK bouw- & milieuadvies wat voor jou!

 

Ecoloog zijn bij BK bouw- & milieuadvies betekent veel divers werk: een Habitatstoets uitvoeren, effecten onderzoeken van bedrijfsactiviteiten op flora en fauna, quickscans, natuurtoetsen… allemaal onderdelen van jouw werk! Je draagt jouw eigen projecten, vanaf offerteaanvraag tot facturatie. Je kunt aan de slag gaan in Dordrecht, Nieuwegein of Velserbroek. Samen met Nadine, Dave en Suzanne werk je aan uitdagende projecten!
BEKIJK DE VACATURE VOOR ECOLOOG!