BK bouw- & milieuadvies Dordrecht.

BK bouw- & milieuadvies bestaat tien jaar!

 

BK Bouw- en Milieuadvies heeft op donderdag 23 mei een inspirerende dag beleefd. Wij vierden samen met onze klanten, ons tienjarig bestaan met een seminar over de Omgevingswet, Energietransitie, Slopen en Circulariteit en Ecologie.

 

Na de opening door Niels Blokland werden de aanwezigen bijgepraat door Klaas Romijn, Ronald van den Bout, Erik van Herk en Nadine van Wijngaarden over deze onderwerpen. Met het onderwerp ‘Uw project in 2025’ kwamen tijdens dit seminar de highlights aan bod en werd ingegaan op welke gevolgen deze onderwerpen hebben voor toekomstige ontwikkelingen. De presentatie van het seminar is op deze pagina te downloaden.

Na het seminar hebben we een feestelijke borrel gehad bij Chez Heren Janssen, waar Niels tijdens een speech BK Bouw- en Milieuadvies vergeleek met een ledlamp. BK bouw- en milieuadvies bestond net zoals de ledlamp 10 jaar geleden nog niet. Echter hebben wij ons, net zoals de ledlamp, de afgelopen 10 jaar ontwikkeld naar een bedrijf dat energie uitstraalt. Energie krijgen we van u, ‘de klanten’. En dat zetten wij samen met onze medewerkers om naar nieuwe innovatieve ideeën (licht) waardoor u ook nieuwe producten kunt ontwikkelen. Wij hopen ons de komende 10 jaar verder te ontwikkelen waarbij, naast innovatie, duurzaamheid voorop staat.

Mocht u het seminar gemist hebben en toch graag worden bijgepraat op een van de onderdelen van het seminar of andere disciplines waarin wij actief zijn, maak dan een afspraak met Niels Blokland of een van onze andere collega’s. We komen graag bij u langs met een goodiebag!

Ook werken in dit enthousiaste, dynamische team? Bekijk hier de vacatures!

 

Bekijk hieronder de foto’s
Bekijk hieronder de presentatie
Presentatie tienjarig bestaan