Vergunning aanvragen

Vergunning aanvragen

Wilt u een bouwvergunning aanvragen of vergelijkbaar? BK bouw- & milieuadvies begeleidt u graag bij het gehele vergunningentraject. Een vergunning aanvragen start vaak met een vooroverleg. Daarna wordt de aanvraag opgesteld, waar het benodigde technische onderzoek wordt uitgevoerd, die noodzakelijk is om de vergunning te verkrijgen. Voorbeelden van een technisch onderzoek zijn een geluidsonderzoek, een bodemonderzoek, een bouwfysisch onderzoek, externe veiligheid, ruimtelijke onderbouwing, et cetera.

 

Waarom een vergunning?

Voor veel ondernemers is een vergunning aanvragen relatief onbekend. Toch bijvoorbeeld een milieuvergunning aanvragen of een bouwvergunning aanvragen belangrijk. Een project starten zonder vergunningen kunnen grote risico’s en hoge boetes met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om bij de start al de vergunningen op orde te hebben, zodat u geen vertragingen oploopt tijdens de uitvoerfase.

 

Uw vergunningaanvraag bij BK bouw- en milieuadvies

BK bouw- & milieuadvies zorgt voor uw hele vergunningaanvraag. Door een nauwe samenwerking met de vergunningverlenende instantie kunnen wij u van grote waarde zijn. Mocht er aan het einde van uw vergunningentraject toch geen juiste vergunning zijn, verzorgen wij het bezwaar en beroep.

 

Voor uw het volledige traject met betrekking tot uw bouwvergunning en milieuvergunning bent u bij BK bouw- & milieuadvies aan het goede adres. Naast het aanvragen van een bouwvergunning of een milieuvergunning geven wij u advies en ondersteunen wij u hierin. Klaas Romijn helpt u hier graag mee. Neem snel contact met hem op!

Contact

Klaas Romijn, adviseur BK bouw- & milieuadvies

klaas.romijn@bkingenieurs.nl

Klaas Romijn

adviseur
IK WIL MEER WETEN OVER EEN VERGUNNING AANVRAGEN

Relevante diensten

Bouw, Milieu, Ruimte, Technisch onderzoek
Bouw, Milieu, Technisch onderzoek