Vergunningen

Vergunningen

BK bouw- & milieuadvies begeleidt bedrijven bij het gehele vergunningentraject. Dat begint meestal met een vooroverleg met de vergunningverlenende instantie. Daarna volgt het opstellen van de aanvraag en het uitvoeren van de benodigde technische onderzoeken zoals geluid, bodem, externe veiligheid, ruimtelijke onderbouwing, bouwfysica et cetera.

 

Stilstaan bij het aanvragen van vergunning is voor veel ondernemers onbekend terrein. Ondernemers hebben vaak grootste plannen en zijn bevlogen. Toch is het belangrijk om tijdig de benodigde vergunningen aan te vragen voor bijvoorbeeld milieu, ruimtelijk ordening, bouwen, water, ontgrondingen et cetera. Het is daarbij zaak dit strategisch aan te pakken.

 

Vergunningen, ontheffingen en meldingen

Wij zorgen ervoor dat het gehele vergunningentraject geolied verloopt door een nauwe samenwerking met de vergunningverlenende instantie. Als er dan aan het einde van een dergelijk traject toch nog sprake is van een meningsverschil, dan verzorgen wij het bezwaar en beroep.

 

U kunt Henk Vorsteveld benaderen voor het gehele vergunningenmanagement, maar ook advies en bijstand in het woud van vergunningenland is aan hem toevertrouwd. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Klaas Romijn, adviseur BK bouw- & milieuadvies

klaas.romijn@bkingenieurs.nl

Klaas Romijn

directeur en adviseur
Betoncentrale

Voordelen vergunningenmanagement

Met goed vergunningenmanagement lopen projecten op tijd, zijn de benodigde vergunningen en ontheffingen op orde en volgt u de procedures correct.

 

IK WIL MEER WETEN OVER VERGUNNINGENMANAGEMENT

Relevante diensten

Bouw, Milieu, Technisch onderzoek